Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Over ons

Bike Totaal Peeters in Heythuysen

Al sinds 2013 is Bike Totaal Peeters een begrip in de regio Heythuysen. Onze klanten rijden graag een stukje verder voor onze goede service. Zelfs vanuit Roermond, Panningen en Nederweert komen klanten naar onze fietsenwinkel voor eerlijk advies en betrouwbaar vakmanschap. Deze klanten beoordelen onze servicelevel maar liefst met een 8,8! Bent u een keer (op vakantie) in de buurt van Heythuysen? Dan bent u van harte welkom om een fiets te huren voor een fietstochtje door Nederland of zelfs België! Heythuysen toch iets te ver? Wij hebben ook een vestiging in Heel

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met uw fietsvragen, bieden wij ook diverse andere services aan. Mocht uw fiets bijvoorbeeld langdurig voor reparatie buiten gebruik zijn dan bieden wij u graag een leenfiets aan. Ook bij de aankoop van uw fiets of e-bike proberen wij u zo goed mogelijk te adviseren en ontzorgen. Dit doen wij bijvoorbeeld door betalen in termijnen aan te bieden en de beste fietsverzekeringen met u te bespreken. 

Wij hebben een breed assortiment met o.a. Batavus, Sparta, Gazelle, RIH, Qwic en Dutch ID. Zo kunt u proefrijden op diverse fietsen en e-bikes en is er voor ieder wat wils. Zelfs na een aankoop zorgen wij nog voor goede service met onze gratis servicebus. Die rijdt rond van dinsdag t/m vrijdag van 15:00 tot 17:00.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Ons team

   

Bjorn Sonneville  -  Eigenaar                           Brian Rutjens  -  Chef monteur

   

Kay Geuijen   -   Monteur                                 Jac  -  Chauffeur

Bike Totaal Peeters op TV!

Bekijk hieronder de uitzending van het SBS6 programma 'Beste deal van Nederland', waarin de zadelmeting bij Bike Totaal Peeters centraal staat.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen